Matematik
en ligning
04. marts 2008 af
veddum12 (Slettet)
3(x-\frac 1 6+\frac{8}{9})-\frac{1}{2}x=\frac{5}{18}x
Angiv løsningen som en uforkortelig brøk
hjælp ^ :l
Angiv løsningen som en uforkortelig brøk
hjælp ^ :l
Svar #2
04. marts 2008 af Danielras (Slettet)
3(x-(1/6) +(8/9))-(1/2)x=(5/18)x
3(x+(13/18))-(1/2)x=(5/18)x
3x+(39/18)-(1/2)x=(5/18)x
(40/18)x=-(39/18)
40x=-39
x =-39/40
3(x+(13/18))-(1/2)x=(5/18)x
3x+(39/18)-(1/2)x=(5/18)x
(40/18)x=-(39/18)
40x=-39
x =-39/40
Skriv et svar til: en ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
