Matematik
BEvis ??
04. marts 2008 af
Rikkes (Slettet)
hej derude
.. jeg skal lave et bevis for flg:
i en vilkårlig trekant ABC kan arealet T beregnes ved hjælp af følgende formler:
T = ½ * a * b * sin (C)
T = ½ * a * b * sin (B)
T = ½ * a * b * sin (A)
er der en der vil hjlæpe med en forklaring.?
.. jeg skal lave et bevis for flg:
i en vilkårlig trekant ABC kan arealet T beregnes ved hjælp af følgende formler:
T = ½ * a * b * sin (C)
T = ½ * a * b * sin (B)
T = ½ * a * b * sin (A)
er der en der vil hjlæpe med en forklaring.?
Svar #1
04. marts 2008 af janko (Slettet)
se evt. her
http://regentsprep.org/regents/mathb/5E1/areatriglesson.htm
http://regentsprep.org/regents/mathb/5E1/areatriglesson.htm
Svar #2
04. marts 2008 af janko (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=319805
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=135495
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=135495
Skriv et svar til: BEvis ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
