Fysik
mekanik hjælp
05. marts 2008 af
Nørden12345 (Slettet)
En kraftig nytårsraket sendes lodret op fra jordoverfladen og har de første 10 sekunder efter opsendelsen følgende hastighedsfunktion:
V(t) = 2(m/s)*t
a) bestem hastigheden efter 10 sekunder
jeg finder bare V(10), ikke?
B)bestem hvor højt rakketen når op efter 10 sekunder.
jeg integrerse v(t) så jeg får s(t), s(t)=t^2. Derefter finder jeg s(10) ikke??
Efter 10 sekunder er raketten brændt ud!!!!
c) HVor lang tid går der før rakken lander på jorden igen???
d) hvor mange meter når rakketen i alt at bevæge sig?
Hvordan laver jeg de nederste 2 opgaver? er på bare bund!
V(t) = 2(m/s)*t
a) bestem hastigheden efter 10 sekunder
jeg finder bare V(10), ikke?
B)bestem hvor højt rakketen når op efter 10 sekunder.
jeg integrerse v(t) så jeg får s(t), s(t)=t^2. Derefter finder jeg s(10) ikke??
Efter 10 sekunder er raketten brændt ud!!!!
c) HVor lang tid går der før rakken lander på jorden igen???
d) hvor mange meter når rakketen i alt at bevæge sig?
Hvordan laver jeg de nederste 2 opgaver? er på bare bund!
Svar #1
05. marts 2008 af peter lind
Brug at for en lodret bevægelse i tyngdefeltet er s=-½gt^2+vo*t+s0
Skriv et svar til: mekanik hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
