Matematik
Bestemmelse af stump vinkel i vilkårlig trekant
06. marts 2008 af
Friisi (Slettet)
Hej alle!
Min klasse og jeg er fuldstændig lost i denne opgave, som vi har for i vores ugentlige aflevering. Vi skal finde en stump vinkel i en vilkårlig trekant. Opgaveformuleringen lyder således:
I trekant ABC er |AB|=11.9, |BC|=26.4, vinkel C=23.5 grader og vinkel A er stump.
a) Bestem vinkel A
Er der nogle som kan hjælpe - give en formeller lignende? Det ville vi virkelig sætte pris på!
På forhånd tak for hjælpen
En fortabt sydsjællandsk klasse.
Min klasse og jeg er fuldstændig lost i denne opgave, som vi har for i vores ugentlige aflevering. Vi skal finde en stump vinkel i en vilkårlig trekant. Opgaveformuleringen lyder således:
I trekant ABC er |AB|=11.9, |BC|=26.4, vinkel C=23.5 grader og vinkel A er stump.
a) Bestem vinkel A
Er der nogle som kan hjælpe - give en formeller lignende? Det ville vi virkelig sætte pris på!
På forhånd tak for hjælpen
En fortabt sydsjællandsk klasse.
Skriv et svar til: Bestemmelse af stump vinkel i vilkårlig trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
