Matematik

Integralregning

06. marts 2008 af Yeah-mig (Slettet)
Hey.. Nogen som lige kan hjælpe mig med at løse denne her opgave ?

f(x)= x
____
exp(x)

Tak..

Den kan løses med TI-89 - lommeregner..

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2008 af mathon

"Den kan løses med TI-89 - lommeregner" - Hvorfor gør du så ikke det?

Svar #2
06. marts 2008 af Yeah-mig (Slettet)

Glemte at få den igen da jeg lånte den ud i timen igår :S.. lidt dumt..

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2008 af dnadan (Slettet)

f(x)=x/exp(x)=x*1/exp(x)

Kommer du nu til at tænke på noget?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2008 af mathon

eller

f(x) = x/exp(x) = x*e^(-x)

F(x) = S x*e^(-x)dx = x(-e^(-x)) - S(-e^(-x))*1*dx = x(-e^(-x)) - e^(-x) + k

F(x) = -e^(-x)(x+1) + k

Svar #5
06. marts 2008 af Yeah-mig (Slettet)

er det svaret ?

Svar #6
07. marts 2008 af Yeah-mig (Slettet)

I var helt forkert på den :P..

Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.