Matematik
Differentiering
29. august 2004 af
sontas (Slettet)
f1(x) = 4*kvrod(x)
f'1(x) = 4/(2*kvrod(x))
f2(x) = -0,5*kvrod(x)(x^2+6x).
f'2(x)(-0,5/2kvrod(x))*(x^2+6x) + (2x+6)(kvrod(x)*(-0,5)
f3(x) = (5*kvrod(x)-2x)(-3/(x)+2)
f'3(x) =
(5/(2*kvrod(x)-2)*(-3/(x)+2) + (3/x^2)(5*kvrod(x)-2x)
f4(x) = 3(2x^2-6x+9), f'4(x) = 3(4x-6) = 12x-18
f5(x) = (6*kvrod(x) + x^2)*4(kvrod(x)
f'5(x) = (6/(2*(kvrod(x))+2x)(4*kvrod(x) +
4/(2*kvrod(x)*(6*kvrod(x)+x^2)
Er de rigtige?
og hvordan differentierer man
-1/2x + kvrod(x)/5 ?
f'1(x) = 4/(2*kvrod(x))
f2(x) = -0,5*kvrod(x)(x^2+6x).
f'2(x)(-0,5/2kvrod(x))*(x^2+6x) + (2x+6)(kvrod(x)*(-0,5)
f3(x) = (5*kvrod(x)-2x)(-3/(x)+2)
f'3(x) =
(5/(2*kvrod(x)-2)*(-3/(x)+2) + (3/x^2)(5*kvrod(x)-2x)
f4(x) = 3(2x^2-6x+9), f'4(x) = 3(4x-6) = 12x-18
f5(x) = (6*kvrod(x) + x^2)*4(kvrod(x)
f'5(x) = (6/(2*(kvrod(x))+2x)(4*kvrod(x) +
4/(2*kvrod(x)*(6*kvrod(x)+x^2)
Er de rigtige?
og hvordan differentierer man
-1/2x + kvrod(x)/5 ?
Svar #1
29. august 2004 af Lurch (Slettet)
http://www.hostsrv.com/webmab/app1/MSP/quickmath/02/pageGenerate?site=quickmath&s1=calculus&s2=differentiate&s3=basic
Check dine svar her
Check dine svar her
Svar #2
29. august 2004 af sontas (Slettet)
cool, tak for siden :)... man kommer meget let til at lave sjuskefejl i de der opgaver.
Skriv et svar til: Differentiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
