Fysik
Henfaldskonstant for thorium
07. marts 2008 af
kukus (Slettet)
Hej..
Hvad er T 1/2 for thorium?
er det 1,41*10^10år eller 22,1 minutter?
jeg mener at det er det første ?
Hvad er T 1/2 for thorium?
er det 1,41*10^10år eller 22,1 minutter?
jeg mener at det er det første ?
Svar #1
07. marts 2008 af janko (Slettet)
Ja, det er jo lidt svært nr du ikke angiver om det er
Th-232 eller Th-233
for Th-232er T1/2=1,41*10^10år
for Th-233er T1/2=22,2 min
Th-232 eller Th-233
for Th-232er T1/2=1,41*10^10år
for Th-233er T1/2=22,2 min
Skriv et svar til: Henfaldskonstant for thorium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
