Kemi
Aktiveringsenergi - isoler
08. marts 2008 af
ullabulla8 (Slettet)
Hej.. nogen der kan hjælpe mig med at isolere Ea i følgende:
k=K_0*exp(-E_a/(R*T))
k=K_0*exp(-E_a/(R*T))
Svar #1
08. marts 2008 af mathon
k/ko = e^(-E_a/(R*T))
ln(k/ko) = -E_a/(R*T)
ln(ko/k) = E_a/(R*T)
E_a = ln(ko/k)*(R*T)
ln(k/ko) = -E_a/(R*T)
ln(ko/k) = E_a/(R*T)
E_a = ln(ko/k)*(R*T)
Svar #3
08. marts 2008 af Penoer (Slettet)
Du skal tænke på, hvad det vil sige, at en aktiveringsenergi er negativ. Det betyder, at reaktionen vil forløbe fuldstændig spontant (vanvittig ustabilt).
Så nej, aktiveringsenergien kan ikke være negativ.
Så nej, aktiveringsenergien kan ikke være negativ.
Skriv et svar til: Aktiveringsenergi - isoler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
