Matematik

ligning til tangenten

08. marts 2008 af dalle-rumv (Slettet)
Hvordan er det man bestemmer en ligning for tangenten til grafen for f(x i punktet p når:

f(x) = 3x^3 - 6x + 4, P(2,f(2))

- på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2008 af mathon

y = f'(2)(x-2)+f(2)

Svar #2
08. marts 2008 af dalle-rumv (Slettet)

hvordan gjorde du det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)

Tangentligningen, y = f'(x_0)(x-x_0) + f(x_0)

Skriv et svar til: ligning til tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.