Matematik

vektorer

08. marts 2008 af tdb (Slettet)
I en plan er givet tre vektorer vektor a, vektor b og vektor c, hvor vektor b = vektor c - vektor a,|vektor a| = 5, |vektor c| = 3 og vektor a * vektor c = 0.
Beregn længden af vektor b.

kan jeg ikke få lidt hjælp?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2008 af peter lind

kvadrer ligningen b=c-a

Svar #2
08. marts 2008 af tdb (Slettet)

hvordan kvadrere?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2008 af peter lind

c^2=a^2+b^2-2a*c hvor * angiver det skalære produkt.

Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.