Engelsk
Engelsk Rettelse :'D
09. marts 2008 af
biqqu (Slettet)
Hei, Har lige brug for hjælp.
Min lille stil skal rettes og have hjælp med de ord der står i parentes = (..)
Plizz hjælp, den ser lmåske lang ud, men hjælp lige Tarkk .. :'D
Then they started to walk into the castle. When they were about 2 meters from the door, the dragons flyed (hen imod dem). The girl with the blond hair took hers stick and (rækte den mod dem) and then the disappered. They run into the door before the dragon came (flyvende)to them again. It was very dark in the castle, but for their luck, they had the hat, who was lighting up in the dark hall. There was many wizard in the hallway, who were watching over all. They coudn't come over them. The girl with the brown hair was thinking, and then she remembered about the cloak. She took it on, and run over to the other side, took a club and hit all the wizards. The all was whole speechless, and walked further. They all thougt about what the next would be. When there waren't any special downstairs they walked went upstairs. When they were walking up at the stairs they couldn't come furhter, cause there was a whole blok with stones. The boy with the blue shirt took his catapult up, and shooted (hen imod) the stones, but he didn't (ramte), them all. Next time he shooted he hit the rest of them. A little after were the dragons there again, but this time they were upstairs and not outside anymore. The girl with the blond hair tryed to ude the stick again. Nothing happened. Nothing of there (udstyr) worked anymore. They had to do it all by them self. They tryed to run away, but the dragon was faster than them. Then they got a plan. They ran one way each of them. The dragons was (forvirrede)and (faldt om). When they (faldt om) they could hear someone (trampe). They hide them fast. They could see it was the wizards. They ran (helt) up, and locked the door. They all was thinking about what to do. Then the boy with the red shirt got an idea. They have to (samle) all theres power and win over the evil. They opened the door and walked to the wizards and dragons. They (samlede) the power and they won. It started to light over all. They walked out. The unicorn took them (hen til) the roller coaster. They sit into it and were in there own dimension again. They had forgot it all.
På forhånd Takk ..
Hurtigt Takk
Min lille stil skal rettes og have hjælp med de ord der står i parentes = (..)
Plizz hjælp, den ser lmåske lang ud, men hjælp lige Tarkk .. :'D
Then they started to walk into the castle. When they were about 2 meters from the door, the dragons flyed (hen imod dem). The girl with the blond hair took hers stick and (rækte den mod dem) and then the disappered. They run into the door before the dragon came (flyvende)to them again. It was very dark in the castle, but for their luck, they had the hat, who was lighting up in the dark hall. There was many wizard in the hallway, who were watching over all. They coudn't come over them. The girl with the brown hair was thinking, and then she remembered about the cloak. She took it on, and run over to the other side, took a club and hit all the wizards. The all was whole speechless, and walked further. They all thougt about what the next would be. When there waren't any special downstairs they walked went upstairs. When they were walking up at the stairs they couldn't come furhter, cause there was a whole blok with stones. The boy with the blue shirt took his catapult up, and shooted (hen imod) the stones, but he didn't (ramte), them all. Next time he shooted he hit the rest of them. A little after were the dragons there again, but this time they were upstairs and not outside anymore. The girl with the blond hair tryed to ude the stick again. Nothing happened. Nothing of there (udstyr) worked anymore. They had to do it all by them self. They tryed to run away, but the dragon was faster than them. Then they got a plan. They ran one way each of them. The dragons was (forvirrede)and (faldt om). When they (faldt om) they could hear someone (trampe). They hide them fast. They could see it was the wizards. They ran (helt) up, and locked the door. They all was thinking about what to do. Then the boy with the red shirt got an idea. They have to (samle) all theres power and win over the evil. They opened the door and walked to the wizards and dragons. They (samlede) the power and they won. It started to light over all. They walked out. The unicorn took them (hen til) the roller coaster. They sit into it and were in there own dimension again. They had forgot it all.
På forhånd Takk ..
Hurtigt Takk
Svar #1
09. marts 2008 af Lisa02 (Slettet)
Then they started to walk into the castle. When they were about 2 meters from the door, the dragons flyed TOWARDS THEM. The girl with the blond hair took her/s/ stick and (rækte den mod dem) and then the disappered. They RAN into the door before the dragon came FLYING TOWARDS them again. It was very dark in the castle, but for their luck they had the hat WHICH was lighting up in the dark hall. There was many wizard in the hallway, who were watching over all. They coudn't come over them. The girl with the brown hair was thinking, and then she remembered about the cloak. She took it on, and RAN over to the other side, took a club and hit all the wizards. The all was whole speechless, and walked further. They /all/ thougt about what the next would be. When there waren't any special downstairs they walked /went/ upstairs. When they were walking up at the stairs they couldn't come furhter, BEcause there was a whole blok with stones. The boy with the blue shirt took his catapult up, and shooted (hen imod) the stones, but he didn't (ramte), them all.
/.../ = slet
/.../ = slet
Skriv et svar til: Engelsk Rettelse :'D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
