Matematik

sinus ?

10. marts 2008 af visuu1 (Slettet)
Hej, nogen der kan hjælpe med denne opgave?

- om vinkel v vides, at sinv = 0,6. find de to vinkler i intervallet [0 grader;180 grader], der passer i ligningen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2008 af mathon

sin(V1) = sin(180°-V)

V1 = sin^-1(0,6) = 36,9°

V2 = 180°-V = 180°-36,9° = 143,1°

supplementvinkler har SAMME sinus

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2008 af Rousfv (Slettet)

tegn en cirkel og mål hvor sinus er 0,6?

Svar #3
10. marts 2008 af visuu1 (Slettet)

nu er jeg med, mange tak for hjælpen ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2008 af 12345MARIA (Slettet)

.

Skriv et svar til: sinus ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.