Matematik

procent regning hjælp

10. marts 2008 af kim19 (Slettet)
Pia vil optage et lån, og banken oplyser at den årlige rente er 11,4 %.

Bestem den kvatalsvise rente

Hvad gør jeg her ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2008 af Isomorphician

hvor mange kvartaler går der på et år?

Svar #2
10. marts 2008 af kim19 (Slettet)

4 og hvad så ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2008 af Isomorphician

(1+r)^4 = 1,114
isoler r

Svar #4
10. marts 2008 af kim19 (Slettet)

kan ikke finde ud a den, ikke en der kan hjælpe ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2008 af Isomorphician

(1+r)^4 = 1,114
1 + r = 1,114^(1/4)
r = 1,0274, altså er den kvartalsvise rente 2,74 %

Svar #6
10. marts 2008 af kim19 (Slettet)

nååå selvfølgelig TAK

Skriv et svar til: procent regning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.