Matematik

fra dm til liter?

11. marts 2008 af PernillexD93 (Slettet)
Hej jeg har fået en opgave der lyder:

hvor mange liter vand kan kassen rumme?
og målene er: 6.8dm - 4.0dm - 7.5dm.

men hvad så når der står dm? hvordan finder jeg ud af hvor mange liter der kan være der i? (:

håberpå svar hurtigst muligt :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2008 af Dunnar (Slettet)

1 dm^3 = 1 liter

Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2008 af dnadan (Slettet)

1000cm^3=1dm^3=1L

Svar #3
11. marts 2008 af PernillexD93 (Slettet)

tak for hurtigt svar :)

hvorfor skriver i det der ^3, forstår ikke helt. sorry (:

Brugbart svar (1)

Svar #4
11. marts 2008 af dnadan (Slettet)

dm*dm*dm=dm^3

Brugbart svar (1)

Svar #5
11. marts 2008 af Stenalt (Slettet)

Det betyder i tredje... 2*2*2 = 2^3 = 8

Brugbart svar (1)

Svar #6
11. marts 2008 af Dunnar (Slettet)

dm^3 udtales kubikdecimeter

Svar #7
11. marts 2008 af PernillexD93 (Slettet)

okay (:
tusinde tak for hjælpen, har lige så lige oprettet en bruger.
syntes det er en rigtig smart side (:

Skriv et svar til: fra dm til liter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.