Matematik
Fremskrivningsformlen
12. marts 2008 af
babe87 (Slettet)
Hej alle sammen...
Jeg har fået en emne opgave som jeg skal lave.
Og kan ikke finde ud af dette spørgsmål:
-Fremskrivningsformlen
Herunder sammenhængen med den eksponentielle funktion
Er der nogle som kan hjælpe mig med dette spørgsmål..
Jeg har fået en emne opgave som jeg skal lave.
Og kan ikke finde ud af dette spørgsmål:
-Fremskrivningsformlen
Herunder sammenhængen med den eksponentielle funktion
Er der nogle som kan hjælpe mig med dette spørgsmål..
Svar #1
12. marts 2008 af badooo (Slettet)
Kaldes også renteformlen:
Kn = K0 * (1+r)^n
Kn = slutkapital
K0 = startkapital
r = rentefod
n = antal terminer.
Sammenlign ovenstående formel med y = b*a^x.. minder de om hinanden?
Kn = K0 * (1+r)^n
Kn = slutkapital
K0 = startkapital
r = rentefod
n = antal terminer.
Sammenlign ovenstående formel med y = b*a^x.. minder de om hinanden?
Svar #2
12. marts 2008 af babe87 (Slettet)
Ja de minder om hinanden.
For a=1+r
Skal jeg så bare skrive at de to minder om hinadnen da a=1+r
For a=1+r
Skal jeg så bare skrive at de to minder om hinadnen da a=1+r
Skriv et svar til: Fremskrivningsformlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
