Matematik

isolation

30. august 2004 af Carter (Slettet)
hmm har fået den her opgave men er lidt usikker.
P=R*I^2
omskriv formlen så R isoleres
P/I^2=R er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2004 af Peden (Slettet)

Yes yes, det er som det skal være.

Svar #2
30. august 2004 af Carter (Slettet)

thx :P

Svar #3
30. august 2004 af Carter (Slettet)

hvad så med E=½*m*v^2
isoler M
E/½v^2=m????

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2004 af P3X-018 (Slettet)

Den ser rigtig ud, husk lige at skrive på følgende måde

m = (2E)/(v^2)

Altså 2E

Svar #5
30. august 2004 af Carter (Slettet)

k skal jeg huske

Svar #6
30. august 2004 af Carter (Slettet)

men hvad så hvis man isolere v^2
så ioreden med v^2=(2E)/(M) ???

Svar #7
30. august 2004 af Carter (Slettet)

nej bare isolere v

Svar #8
30. august 2004 af Carter (Slettet)

nej bare isolere v

Brugbart svar (0)

Svar #9
30. august 2004 af P3X-018 (Slettet)

Så hedder det bar
v = root((2E)/m)

Svar #10
30. august 2004 af Carter (Slettet)

root? rod? lyder som noget på en lommeregner

Brugbart svar (0)

Svar #11
30. august 2004 af tante_toffee (Slettet)

rod = kvadratrod, hvis jeg forstår det ret...

Brugbart svar (0)

Svar #12
30. august 2004 af P3X-018 (Slettet)

Det står for kvadratrod.

Svar #13
30. august 2004 af Carter (Slettet)

jeg skal ikke skrive de parenteser vel?
bare V=root 2E/m

Svar #14
30. august 2004 af Carter (Slettet)

altså kvadratrodstegn og inde i det 2E/m?

Brugbart svar (0)

Svar #15
30. august 2004 af P3X-018 (Slettet)

nej du behøver ikke parateserne i dette tilfælde. Men det er bar for at gør det overskueligt.

Svar #16
30. august 2004 af Carter (Slettet)

k og tak for hjælpen nu skal det bare afleveres :P

Skriv et svar til: isolation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.