Matematik

parablens skæringspunkter

14. marts 2008 af anna85 (Slettet)


jeg skal til, at løse parablens skæringspunkter med førsteaksen. og bestem arealet af det område der afgrænses af parablen og førsteaksen.

ligningen er y= -2x^2 + 8x -6

tak på forhåånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2008 af eightx2 (Slettet)

Du finder først parablens skæringer med x-aksen. Dernæst udregner du arealet vha. stamfunktioner.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

Skæringspunkter med første aksen: sæt funktionen lig 0.

Svar #3
14. marts 2008 af anna85 (Slettet)

er det sådan i mener -2*0^2 + 8*0 -6

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2008 af eightx2 (Slettet)

Nej,
Sæt f(x)=0 dvs.

0 = -2x^2+8x-6

Skriv et svar til: parablens skæringspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.