Matematik
Rumgeometri parameterfremstillinger
17. marts 2008 af
Søren Nielsen (Slettet)
Hej
Jeg har 3 ligninger:
x=2+s+2t
y=2s+t
z=1+2s+t
og jeg skal give en ligning for planen, men når jeg prøver at regne det ud ender jeg altid med at have enten t eller s tilbage i den sidste linje. Kan i hjælpe mig med en udførlig beregning?
Jeg har 3 ligninger:
x=2+s+2t
y=2s+t
z=1+2s+t
og jeg skal give en ligning for planen, men når jeg prøver at regne det ud ender jeg altid med at have enten t eller s tilbage i den sidste linje. Kan i hjælpe mig med en udførlig beregning?
Svar #1
17. marts 2008 af peter lind
Træk 2 gange den første ligning fra de 2 sidste. Resultatet vil være 2 ligninger, som ikke indeholder s. Derefter elimineres t fra en af de 2 ligninger du fik som resultat.
Skriv et svar til: Rumgeometri parameterfremstillinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
