Matematik
Haster, diff. ligning
17. marts 2008 af
asis (Slettet)
hej jeg kunne virkelig godt bruge lidt hjælp til at læse denne her diff. ligning:
opgaven lyder således: en funktion f er løsning til diff. ligningen
y´+ 5/x*y=x^2 ; x > 0
beregn ligningen for tangenten til grafen for f i punktet p(1,9/8)
på forhånd mange tak:)
opgaven lyder således: en funktion f er løsning til diff. ligningen
y´+ 5/x*y=x^2 ; x > 0
beregn ligningen for tangenten til grafen for f i punktet p(1,9/8)
på forhånd mange tak:)
Svar #1
17. marts 2008 af ibibib (Slettet)
Der står jo ikke at du skal løse differentialligningen.
x=1
y=9/8
Beregn y ' og bestem derefter tangentens ligning.
x=1
y=9/8
Beregn y ' og bestem derefter tangentens ligning.
Svar #2
17. marts 2008 af asis (Slettet)
hvordan finde du frem til det her, fx at x=1..det kan j ike se nogen stede hen...
på forhånd tak
på forhånd tak
Skriv et svar til: Haster, diff. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
