Engelsk
Rettelse af tekst ! D;
20. marts 2008 af
visuu1 (Slettet)
hej, mangler kun at rette dette af min stil, håber nogen af jer vil hjælpe med at rette den (:
Efter nogle uger taber heksen tålmodigheden. Hun kan ikke vente længere. En morgen beder hun Grethe tænde op og hente noget vand. Så siger hun til Grethe at hun skal varme den store ovn op så de kan bage nogle kager. Heksen, som er meget sulten, har til hensigt at spise begge køn. Hun vil koge Hans i den store gryde og bage Grethe i ovnen.
Da ovnen er rødgløende, skubber heksen grethe hen til den og siger til hende at hun skal krybe ind i den for at se om den er varm nok.
MIT bud;
After a couple of weeks the witch loses her patience. She cannot wait any longer. A morning she asks Gretel to lights the fire and gets some water. Then she says to Gretel that she should heats the big (ovn) up, so they can bake some cakes. The witch, who is very hungry, has to intend to eat both children. She will (koge) Hansel in the big pot and bake Gretel in the (ovnen).
When the (ovnen) is (rødgløende), pushs the witch Grethel over to it and says to her that she has to crawl into it to see if it is warm enough.
Efter nogle uger taber heksen tålmodigheden. Hun kan ikke vente længere. En morgen beder hun Grethe tænde op og hente noget vand. Så siger hun til Grethe at hun skal varme den store ovn op så de kan bage nogle kager. Heksen, som er meget sulten, har til hensigt at spise begge køn. Hun vil koge Hans i den store gryde og bage Grethe i ovnen.
Da ovnen er rødgløende, skubber heksen grethe hen til den og siger til hende at hun skal krybe ind i den for at se om den er varm nok.
MIT bud;
After a couple of weeks the witch loses her patience. She cannot wait any longer. A morning she asks Gretel to lights the fire and gets some water. Then she says to Gretel that she should heats the big (ovn) up, so they can bake some cakes. The witch, who is very hungry, has to intend to eat both children. She will (koge) Hansel in the big pot and bake Gretel in the (ovnen).
When the (ovnen) is (rødgløende), pushs the witch Grethel over to it and says to her that she has to crawl into it to see if it is warm enough.
Svar #1
21. marts 2008 af Katrine (Slettet)
A morning = one morning
to lights the fire and gets some water = to light the fire and get some water - light og get skal være uden s, da de er i infinitiv (to light, to get). Du har lavet samme fejl i næste linie
ovn = oven. Du kan undlade 'up'
has to intend to = intends to
koge = boil
rødglødende = red hot
pushs the witch Grethel over to it and say to her that she has to crawl.. = the witch pushes Gretel over to it and tells her to crawl...
to lights the fire and gets some water = to light the fire and get some water - light og get skal være uden s, da de er i infinitiv (to light, to get). Du har lavet samme fejl i næste linie
ovn = oven. Du kan undlade 'up'
has to intend to = intends to
koge = boil
rødglødende = red hot
pushs the witch Grethel over to it and say to her that she has to crawl.. = the witch pushes Gretel over to it and tells her to crawl...
Skriv et svar til: Rettelse af tekst ! D;
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
