Matematik

trekanter

21. marts 2008 af jwan20 (Slettet)
hej. jeg har dette stykke som er blevet regnet ud i min bog, men jeg ved ikke hvordan den er blevet regnet håber nogen der kan hjælpe.


0=13^2-9^2+c^2-26*c*cos29 <=> C^2-22,7401c+88=0



Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2008 af dnadan (Slettet)

Løses som en andengradsligning (find diskriminaten osv)

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2008 af mathon

c^2-22,7401c+88=0 og c>0, da c er trekantsside ( som yderst sjældent regnes negativ)

d = (-22,7401)^2-4*1*88.....

Skriv et svar til: trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.