Kemi
titrering, neutralisation (?)
22. marts 2008 af
cheer92 (Slettet)
Hej. Jeg er en smule forvirret, er der nogle der kan forklare forskellen på neutralisation og titrering og evt. give et eksempel på disse?
på forhånd tak...
på forhånd tak...
Svar #1
22. marts 2008 af mathon
neutralisation betyder opnået pH=7, hvor man ikke nødvendigvis interesserer sig for de sammenbragte mængde- eller koncentrationsforhold
titrering er mængde- eller koncentrationsberegning ud
fra
V_syre*c_syre = m*V_base*c_base,
hvor m er ækvivalensmængdeforholdet
og
m og tre af de øvrige fire variable er kendt, så den ukendte fjerde kan beregnes
titrering er mængde- eller koncentrationsberegning ud
fra
V_syre*c_syre = m*V_base*c_base,
hvor m er ækvivalensmængdeforholdet
og
m og tre af de øvrige fire variable er kendt, så den ukendte fjerde kan beregnes
Svar #2
23. marts 2008 af cheer92 (Slettet)
okay, så det er noget med at en titrering er når man skal bestemme et stofs indhold af syre eller base ved at tilsætte en syre eller en base hvor man kender koncentrasionen. Og en neutralisation er syre+base=vand+salt eller hvad?
Skriv et svar til: titrering, neutralisation (?)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
