Matematik

at gange med nul

24. marts 2008 af dennise (Slettet)
jeg har et simpelt spørgsmål...
hvis der står:
20+430/45*4*0
bliver det så 0 når man ganger med 0 i nævneren?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2008 af dnadan (Slettet)

Nu er det ikke til at se, hvad du helt præcist mener. Notationen er forkert:
Såfremt du mener følgende:
(20+430) i tælleren og
25*4*0 i nævneren
Nævneren giver da nul, hvorfor dette ikke giver mening.

Svar #2
24. marts 2008 af dennise (Slettet)

hvis der står.
20*430/25*4*0
giver 25*4*0 = 0 ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2008 af dnadan (Slettet)

SÅdan som det står der:
(20*430*4*0)/25=0/25=0

Svar #4
24. marts 2008 af dennise (Slettet)

hvis man ganger 3 tal og det sidste tal er 0 giver resultatet så nul?

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. marts 2008 af dnadan (Slettet)

ja

Skriv et svar til: at gange med nul

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.