Matematik

f.

26. marts 2008 af kaldmiglukas (Slettet)
Funktion f er givet ved forskriften f(x)=0,4x - 3,2

Angiv f'(2), f'(0), f'(x0)?

Hvordan gør man dette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Når f(x)=0,4x-3,2 er f '(x)=0,4 og dermed er
f '(2) = 0,4
f '(0) = 0,4
osv.

Svar #2
26. marts 2008 af kaldmiglukas (Slettet)

Så man skal ikke regne alt muligt ud?
Det hedder simpelthen bare sådan hele vejen igennem?

Også f'(x0)=0,4? - Intet andet? :O

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Det er en udregning - en hurtig udregning.

Svar #4
26. marts 2008 af kaldmiglukas (Slettet)

Hvordan vil du f.eks. udregne f(x0)=0,4?!

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Da f '(x)=0,4 er f '(xo)=0,4.

Svar #6
26. marts 2008 af kaldmiglukas (Slettet)

Kan man godt bare skrive som udregning og dobbelt streg under,
at da f '(x)=0,4 er f '(xo)=0,4?!

Svar #7
26. marts 2008 af kaldmiglukas (Slettet)

.. Og det samme med de andre?

Skriv et svar til: f.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.