Matematik
Hjælp, det haster
26. marts 2008 af
TrineSnedevind (Slettet)
Hej.
Nogen der kan give mig et eksempel på en potensfunktion af ligningern f(x) = b * x^a?
det må meget gerne være mellem regninger med.
Nogen der kan give mig et eksempel på en potensfunktion af ligningern f(x) = b * x^a?
det må meget gerne være mellem regninger med.
Svar #1
26. marts 2008 af DON CARLOS (Slettet)
T=2,005*l^0,5
Hvor T er pendulets svingningstid i s, og l er snorens længde i m.
Hvor T er pendulets svingningstid i s, og l er snorens længde i m.
Skriv et svar til: Hjælp, det haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
