Matematik
Heeelp
27. marts 2008 af
Izzle (Slettet)
I et firma var omsætningen i 2000 på 5.280.000 kr. Omsætningen stiger med henholdsvis 5,3 %, 3,9 % og
2,8 % i de følgende tre år.
Hvor stor var
Omsætningen
I 2003?
5.280.000 · 1,053 · 1,039 ·1,028 = 5.934.420,63 kr
Er det rigtigt?
Hvad er den samlede
stigning i procent i
perioden fra 2000
til 2003? (den kan jeg ikke finde ud af
2,8 % i de følgende tre år.
Hvor stor var
Omsætningen
I 2003?
5.280.000 · 1,053 · 1,039 ·1,028 = 5.934.420,63 kr
Er det rigtigt?
Hvad er den samlede
stigning i procent i
perioden fra 2000
til 2003? (den kan jeg ikke finde ud af
Svar #2
27. marts 2008 af Alpha Han (Slettet)
Hvis en vare er steget fra 20,- til 50,- siger du:
(50-20)/20*100=150%
Se om du kan sætte dine tal ind i overstående udregning.
(50-20)/20*100=150%
Se om du kan sætte dine tal ind i overstående udregning.
Skriv et svar til: Heeelp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
