Matematik

Trekant

27. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)
Det andet indlæg var skrevet forkert ind sorry.

To ensvinklede trekanter ABC og DEF.
Oplysninger:
lille trekant
AB = 6
BC = 4

store trekant
DF = 12
DE = 9

Bestem længden
Af hver siderne
EF og AC.

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2008 af Isomorphician

Svaret står i det første indlæg.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2008 af mathon

dine ændrede oplysning ænder dog ikke på
skalafaktoren
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=490810

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2008 af mathon

ænder --> ændrer

Svar #4
27. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)

Kan det passe med at AC siden er 14,3006626 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2008 af mathon

12/1,5 = 8

Svar #6
27. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)

Mathon, jeg forstår seriøst ikke hvad du mener

Svar #7
27. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)

Kan det passe med at EF = 6 AC = 8??

Brugbart svar (0)

Svar #8
27. marts 2008 af mathon

|EF| = 1,5*|EF| = 1,5*|EF|*4 = 6

Svar #9
27. marts 2008 af Nisa1 (Slettet)

tak for hjælpen allesammen

Brugbart svar (0)

Svar #10
27. marts 2008 af mathon

|EF| = 1,5*|EF| = 1,5*|EF|*4 = 6 --> |EF| = 1,5*|EF| = 1,5*4 = 6

Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.