Matematik
differentialkvotient
01. september 2004 af
Tobbe (Slettet)
Hej
Er ved at lave en opg:
f(x)=15,71x^2+(40/x)
f'(x)=31,42x-(40/x^2)
hvis jeg så nu skal finde et lokalt minimum, skal jeg finde x-værdierne.
31,42x-(40/x^2)=0
31,42x=(40/x^2)
31,42x^3=40
hvad nu?
Er ved at lave en opg:
f(x)=15,71x^2+(40/x)
f'(x)=31,42x-(40/x^2)
hvis jeg så nu skal finde et lokalt minimum, skal jeg finde x-værdierne.
31,42x-(40/x^2)=0
31,42x=(40/x^2)
31,42x^3=40
hvad nu?
Skriv et svar til: differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
