Matematik
trekant
28. marts 2008 af
donson (Slettet)
i trekant ABC er BC=4/3AB og AC= 2AB
bestem vinkel A.
Kan ikke få hul på den på nogen god måde, uden at det bliver nogle meget stumpe vinkler, hvilket jeg ikke kan få tila t passe med de oplysninger der er givet.
Håber på hjælp!!
bestem vinkel A.
Kan ikke få hul på den på nogen god måde, uden at det bliver nogle meget stumpe vinkler, hvilket jeg ikke kan få tila t passe med de oplysninger der er givet.
Håber på hjælp!!
Svar #1
28. marts 2008 af Isomorphician
Sæt |AB| = 1.
Så har du alle tre sider i din trekant, og du kan bruge cosinusrelationerne til at finde vinklerne.
Så har du alle tre sider i din trekant, og du kan bruge cosinusrelationerne til at finde vinklerne.
Skriv et svar til: trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
