Matematik
statestik
30. marts 2008 af
Mette12 (Slettet)
Bilbestandens alder i 2005 fremgår af følgende tabel:
Alder i år 0-3 4-7 8-11 12-15 16-19 20-23
Antal i tusinder 401 538 456 262 186 72
I tabellen er kategorien "over 19 år" samlet i "20-23" selv om det ikke er helt korrekt.
!!!! Ved behandlingen af materialer af denne type skal man huske at bilen er 3 år gammel lige til
den "fylder" 4 år, det vil sige at 0-3 i tabellen skal behandles som aldersintervallet ]0;4].
a) Lav en tabel over intervalfrekvenserne.
hvordan gør man dette. Har prøvet i lang tid, men kommer ikke frem til de rigtige resultater
håber i kan hjælpe hurtigst muligt
Alder i år 0-3 4-7 8-11 12-15 16-19 20-23
Antal i tusinder 401 538 456 262 186 72
I tabellen er kategorien "over 19 år" samlet i "20-23" selv om det ikke er helt korrekt.
!!!! Ved behandlingen af materialer af denne type skal man huske at bilen er 3 år gammel lige til
den "fylder" 4 år, det vil sige at 0-3 i tabellen skal behandles som aldersintervallet ]0;4].
a) Lav en tabel over intervalfrekvenserne.
hvordan gør man dette. Har prøvet i lang tid, men kommer ikke frem til de rigtige resultater
håber i kan hjælpe hurtigst muligt
Svar #1
30. marts 2008 af Mette12 (Slettet)
tabellen ser lidt forvirrende ud.
Men håber i kan forstår denne:
0-3 = 401
4-7 = 538
8-11 = 456
12-15 = 262
16-19 = 186
20-23 = 72
Men håber i kan forstår denne:
0-3 = 401
4-7 = 538
8-11 = 456
12-15 = 262
16-19 = 186
20-23 = 72
Skriv et svar til: statestik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
