Tysk

tysk oversættelse

31. marts 2008 af C.D (Slettet)
"Lola rennt" er titlen på en tysk film, der havde premiere i 1998.
Filmen handler om livets tilfældigheder og foregår symbolsk i et vejkryds. Afslutningsscenerne i de sidste 2 versioner af Lolas forsøg på at redde Manni udspiller sig både dramatisk og fredeligt lige midt i et stort vejkryds.
Lola går i den sidste runde på kasino, hvor hun vinder mere end 100.000 DM. Hun satser sine sidste knap 100 DM på sort 20. Måske er det ikke noget tilfælde, at Lola vælger tallet 20. Hun har jo 20 minutter til at redde Manni, der har glemt plastikposen med 100.000 Mark i undergrundsbanen.
Hvis Manni ikke afleverer DM 100.00 til bagmændene, bliver han dræbt . Lola løber for livet mod døden, men hun er undervejs i Berlins gader ofte tæt på at blive overhalet indenom. Tilskuerne oplever, hvordan tidstab indvirker på Lola fremtid.
Filmen fortæller tilskuerne om eksistentielle valg, modernitet, kapløb med tiden og tro, håb og kærlighed. Den tegner dimensionerne i det moderne liv og om at gribe muligheden og træffe et valg. Den bruger filmmediet på en overraskende og fortryllende måde. F.eks. benytter den tegnefilm.

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2008 af danielruhmann (Slettet)

Hvad skal vi med denne tekst?

Dette er ingen gratis oversättelsesvirksomhed...

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2008 af amaartensson (Slettet)

j

Skriv et svar til: tysk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.