Engelsk
Essay - vigtig
31. marts 2008 af
Eagle-Eye (Slettet)
Jeg kunne godt tænke mig at vide, om der er nogle grammatiske fejl at finde, i dette stykke tekst:
"Only 13 % of the respondents to the ICM survey accepted that parents should have the choice to use genetic engineering to design their own child, even though the majority of the people, who was respondents to the ICM survey, accepted the use of genetic engineering to help cure any illness (maybe like cancer) or provide transplants – but maybe the future generations (who does not have such a conservative attitude) will be more open to the idea of the PGD-method."
Hilsen,
LL - Håber på hjælp
"Only 13 % of the respondents to the ICM survey accepted that parents should have the choice to use genetic engineering to design their own child, even though the majority of the people, who was respondents to the ICM survey, accepted the use of genetic engineering to help cure any illness (maybe like cancer) or provide transplants – but maybe the future generations (who does not have such a conservative attitude) will be more open to the idea of the PGD-method."
Hilsen,
LL - Håber på hjælp
Svar #1
31. marts 2008 af Isomorphician
the future generations = future generations
who does = who do
who does = who do
Svar #2
31. marts 2008 af z33k (Slettet)
Bryder mig heller ikke om (maybe like cancer), "such as cancer" er bedre imo.
Skriv et svar til: Essay - vigtig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
