Matematik
trekanter
01. april 2008 af
9200 (Slettet)
Jeg ved godt jeg har spurgt før, men fik ingen hjælp.
dette er figuren:
Opgaven lyder således:
[Link]
Figuren viser et rektangel ABCD
hvor /AB/ = 9,12.
Punktet E ligger på DC, således at det for trekant ABE gælder at vinkel E = 110°
Og /AE/ = 4,52.
M er midtpunktet af siden AB.
--Beregn vinkel B i trekant ABE samt længden af siden EB.
--Beregn /EM/ og /EC/.
Der er vist 2 løsninger eller sådan noget. Jeg har store problemer med at finde /EM/ og /EC/.
dette er figuren:
Opgaven lyder således:
[Link]
Figuren viser et rektangel ABCD
hvor /AB/ = 9,12.
Punktet E ligger på DC, således at det for trekant ABE gælder at vinkel E = 110°
Og /AE/ = 4,52.
M er midtpunktet af siden AB.
--Beregn vinkel B i trekant ABE samt længden af siden EB.
--Beregn /EM/ og /EC/.
Der er vist 2 løsninger eller sådan noget. Jeg har store problemer med at finde /EM/ og /EC/.
Svar #3
01. april 2008 af 9200 (Slettet)
Jeg ved det godt. Jeg har også løst alle undtaget /EM/ og /EC/
Skriv et svar til: trekanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
