Matematik

Omregn

02. april 2008 af HanneOlsen (Slettet)

Hej allesammen

hvordan omregner jeg 10 m/s til km/t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2008 af KristofferFage (Slettet)

For at gå fra m til km dividerer man med 1000, da 1 m = 1/1000 km.. Og for at gå fra sekund til time, ganger man med 3600, da et sekund = 60 sekunder*60minutter = 3600, hvilket giver:

3600/1000 = 3,6, gang med 3,6

Svar #2
02. april 2008 af HanneOlsen (Slettet)



1#

3,6 * 3,6 = 12,960 ?

hvad så?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2008 af KristofferFage (Slettet)

Haha :o) Det var bare svaret på mit spørgsmål det nederste.. For at gå fra m/s til km/t, skal du gange med 3,6.. Det ovenover er forklaringen på hvorfor..

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2008 af mathon

...kort
(1 m)/(1 s) = (3600 m)/(3600 s) = (3,600 km)/(1 h) = 3,6 km/h

Skriv et svar til: Omregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.