Tysk

Tysk grammatik

03. april 2008 af Hey1990 (Slettet)
Opføre sig ordentligt = sich gut benehmen

Opførte sig ordentligt = ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2008 af danielruhmann (Slettet)

er benahm sich gut.

Svar #2
03. april 2008 af Hey1990 (Slettet)

Jamen, det skal stå i flertal.

De opførte sig ordentligt = ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2008 af danielruhmann (Slettet)

benahmen...

-en er pluralisendelsen ved "sie"

Skriv et svar til: Tysk grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.