Kemi
reaktionshastighed
03. april 2008 af
loslundos (Slettet)
Jeg har en opgave om eugenol hvor jeg skal bestemme reaktionshastigheden til tiden 60 minutter. Jeg ved det er en 2 ordens reaktion. Hvilken formel skal jeg bruge?
Svar #1
03. april 2008 af loslundos (Slettet)
og ups det var en 1 ordensreaktion.
jeg tror jeg har fundet formlen: -d(A)/dt=v
men hvad er A så?
jeg tror jeg har fundet formlen: -d(A)/dt=v
men hvad er A så?
Svar #2
03. april 2008 af Da-ted (Slettet)
Har lige selv siddet og regnet den. Den formel du skal bruge hedder v=k*[A], hvor [A] er koncentrationen af eugenol til tiden 60minutter:)
Skriv et svar til: reaktionshastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
