Matematik
differentilligning
06. april 2008 af
kukus (Slettet)
Hej alle sammen
jeg har en opgave i mat, som jeg meget gerne vil have lidt hjælpe til.
Hvordan kan man bestemme en tangent til ligningen, når man ved at en løsning til differentilligningen er y´ = (x+1)/y og at grafen går igenem punktet P(1,4).
eller hjælp mig blot med at sige, hvilken løsning det er.
Jeg har gætter at det skal skrives om til ligningen y´+a(x)* y = b(x)
Anne
jeg har en opgave i mat, som jeg meget gerne vil have lidt hjælpe til.
Hvordan kan man bestemme en tangent til ligningen, når man ved at en løsning til differentilligningen er y´ = (x+1)/y og at grafen går igenem punktet P(1,4).
eller hjælp mig blot med at sige, hvilken løsning det er.
Jeg har gætter at det skal skrives om til ligningen y´+a(x)* y = b(x)
Anne
Skriv et svar til: differentilligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
