Matematik
Ligning
06. april 2008 af
Olguninho (Slettet)
756=450+0,5x(x+1)
Nogle som kan hjælpe mig med den her. Kan ikke få opløst parentesen.
Nogle som kan hjælpe mig med den her. Kan ikke få opløst parentesen.
Svar #2
06. april 2008 af mathon
0,5x(x+1)
a(b+c) = (a*b+a*c) = a*b+a*c, da en plus-parentes hæves uden videre
a(b+c) = (a*b+a*c) = a*b+a*c, da en plus-parentes hæves uden videre
Svar #3
07. april 2008 af 1234567ii (Slettet)
756=450+0,5x(x+1)
<=>
756=450+(0.5x(x)+0.5x(1))
<=>
756=450+(0.5x^2+0.5x)
<=>
0.5x^2+0.5x+450=756
= 2. gradsligning
Så burde du godt kunne klare den derfra :)
<=>
756=450+(0.5x(x)+0.5x(1))
<=>
756=450+(0.5x^2+0.5x)
<=>
0.5x^2+0.5x+450=756
= 2. gradsligning
Så burde du godt kunne klare den derfra :)
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
