Tysk

MEGET kort ! :D

07. april 2008 af visuu1 (Slettet)
Hej,

ville li høre hvordan man siger følgende ord i datid: ?

entdeckt:
hält:
lächelt:


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2008 af Milo00 (Slettet)

lächelt=gelacht
hält=gehalten
entdeckt=entdeckt!

Svar #2
07. april 2008 af visuu1 (Slettet)

okaay mange tak (:

hmm hvordan oversætter man?
hvilken da gælder togbilletten?

- die fahrkarte ....

Svar #3
07. april 2008 af visuu1 (Slettet)

dag*

Svar #4
07. april 2008 af visuu1 (Slettet)

altså skal have oversat, togbilletten gælder d. 28.08.05 ;);)

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2008 af Milo00 (Slettet)

Die Fahkarte gelt von 28.08.05!

Skriv et svar til: MEGET kort ! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.