Dansk

HF- skr. dansk juni 1990

05. september 2004 af Cohn (Slettet)
Hej jeg er lige startet som bruger idag, og indtil videre synes jeg, at sitet ser meget seriøst ud. Dog frataget Molly diskussionen, som sagtens kunne erstatte Robinson ekspeditionen (wow det rimmede).

Jeg sidder med en dansk stil, og jeg har überhaupt ingen annelse om, hvordan jeg skal komme igang. Hele kompendiet handler om kunst, hvilket ikke fanger min interesse på nogen måde, men jeg er dog nået frem til, at jeg vil skrive om opg. 1. Man skal diskutere Hitlers syn på kunst ud fra en tektst.
Hvis der er nogen, der har skrevet denne stil (Højere forberedelseseksamen maj-juni 1990), vil jeg meget gerne høre jeres forslag til en god indledning, og evt. nogle stikord til indholdet.
På forhånd tak.

Mvh. S. P. COHN

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2004 af tante_toffee (Slettet)

har skrevet den samme stil (har ingen anelse om,hvad resten af hæftet handelede om), og havde en indledning, der lød:

"Kunst for folket?

Skal kunst være for publikummets skyld? For kunstnerens skyld? Eller for kunstens skyld alene? Er kunst overhoved kunst? Og hvad er kunst egentlig?

Jeg vil ikke påstå, at jeg er i stand til at besvare de ovenstående spørgsmål på en fuldt ud dækkende måde, idet jeg mener, at den enkelte selv må tage stilling til dem. Én person, der dog ser sig i stand til at kunne gøre dette, er Adolf Hitler, der i sin tale ved åbningen af kunstmuseet Haus der Deutchen Kunst i München i 1937, udtrykker sin holdning til ekspressionistisk kunst – på vegne af sig selv og den tyske nation."

den er ikke specielt flydende (i hvert fald ikke 2. halvdel), men den indeholder de fornødne informationer, plus at den giver for resten af min stil, der diskuterer, hvorvidt det kan være rigtigt, at hitler kan udtale sig på vegne af et helt folk, samtidig med at han stereotypiserer dem, der modsiger ham.

Svar #2
05. september 2004 af Cohn (Slettet)

Tak for hjælpen, jeg burde jo næsten citere dig i min stil :-)Nu er der i hvertfald noget at starte på. Men jeg må hellere komme videre (den skal afleveres kl. 23.59, og det bli'r den!)

Skriv et svar til: HF- skr. dansk juni 1990

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.