Engelsk
plz ret min engelsk læserbrev...
08. april 2008 af
niggaplz (Slettet)
Benetton læser brev
Hello I am a 15 years old boy that lives in Denmark. I have always questioned the Benetton marketing that has stores all over the whole world. The reason that I am questioning the Benetton marketing, is that they some time use, the poor people or countries as a symbol on their stuffs, so people get the “must buy” feeling in their heads. The people gets a feeling of, that they have to buy the clothes or the thing Benetton is selling, so they can get relieved or get some peace with theme selves. Because the people thinks that they have helped out or donated some of the money they have paid for the clothes they bought from the Benetton. But the thing is that Benetton is getting the most of the money, which is paid for the clothes and the other stuffs that gets bought by the people, and perhaps a little mount of the money is going to the poor people. My opinion of the situation is that it is ethical wrong to use other people a baiting to get some money instead for earning them and be true full and donate some of the money to the poor people.
Hello I am a 15 years old boy that lives in Denmark. I have always questioned the Benetton marketing that has stores all over the whole world. The reason that I am questioning the Benetton marketing, is that they some time use, the poor people or countries as a symbol on their stuffs, so people get the “must buy” feeling in their heads. The people gets a feeling of, that they have to buy the clothes or the thing Benetton is selling, so they can get relieved or get some peace with theme selves. Because the people thinks that they have helped out or donated some of the money they have paid for the clothes they bought from the Benetton. But the thing is that Benetton is getting the most of the money, which is paid for the clothes and the other stuffs that gets bought by the people, and perhaps a little mount of the money is going to the poor people. My opinion of the situation is that it is ethical wrong to use other people a baiting to get some money instead for earning them and be true full and donate some of the money to the poor people.
Svar #1
08. april 2008 af tyra16 (Slettet)
Hello I am an) 15 years old boy from Denmark.
2.that has stor(ies) all over the whole world.
use,´´ poor people or countries as a symbol (of) their stuffs,
not " the people," but<<<<<people get a feeling of......
2.that has stor(ies) all over the whole world.
use,´´ poor people or countries as a symbol (of) their stuffs,
not " the people," but<<<<<people get a feeling of......
Svar #2
08. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud:
Hello(.) I am a 15(-)year/s/(-)old boy /that/(who) lives in Denmark.
I have always questioned the Benetton marketing /that/(which) has stores all over the /whole/ world.
The reason /that/(why) I am questioning the Benetton marketing/,/ is that they /some time/(sometimes) use/, the/ poor people or (poor) countries as a symbol /on/(of) their stuff/s,/ so (that) people get the "must buy" feeling in their /heads/(minds).
The people get/s/ a feeling /of,/ that they have to buy the clothes or the /thing/(item) Benetton is selling/,/ so (that) they can /get/(be) relieved or /get/(have) some peace /with theme selves/(in themselves)*.
Because the people think/s/ that they have /helped out or/ donated some of the money they /have/(had) paid for the clothes they bought from /the/ Benetton.
But the thing is that Benetton /is getting the/(gets) most of the money/,/ which is paid for the clothes and the other stuff/s/ that /gets/(is) bought by /the/ people/,/(;) and perhaps a little
(a)mount of the money /is going/(goes) to /the/ poor people.
My opinion of the situation is that it is ethical(ly) wrong to use other people a(s) bait/ing/ to get some money instead /for/(of) earning them and be /true full/(reliable) and donate some of the money to /the/ poor people.
*eller sig “put their minds at rest” eller “be easy in their minds” etc...
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Hello(.) I am a 15(-)year/s/(-)old boy /that/(who) lives in Denmark.
I have always questioned the Benetton marketing /that/(which) has stores all over the /whole/ world.
The reason /that/(why) I am questioning the Benetton marketing/,/ is that they /some time/(sometimes) use/, the/ poor people or (poor) countries as a symbol /on/(of) their stuff/s,/ so (that) people get the "must buy" feeling in their /heads/(minds).
The people get/s/ a feeling /of,/ that they have to buy the clothes or the /thing/(item) Benetton is selling/,/ so (that) they can /get/(be) relieved or /get/(have) some peace /with theme selves/(in themselves)*.
Because the people think/s/ that they have /helped out or/ donated some of the money they /have/(had) paid for the clothes they bought from /the/ Benetton.
But the thing is that Benetton /is getting the/(gets) most of the money/,/ which is paid for the clothes and the other stuff/s/ that /gets/(is) bought by /the/ people/,/(;) and perhaps a little
(a)mount of the money /is going/(goes) to /the/ poor people.
My opinion of the situation is that it is ethical(ly) wrong to use other people a(s) bait/ing/ to get some money instead /for/(of) earning them and be /true full/(reliable) and donate some of the money to /the/ poor people.
*eller sig “put their minds at rest” eller “be easy in their minds” etc...
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Skriv et svar til: plz ret min engelsk læserbrev...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
