Matematik

Hjælp

09. april 2008 af AnneAgersnap (Slettet)
Hej allesammen

nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:
http://www.forlaget-trip.dk/04Geo.pdf
det er opgave 0406?

vh Anne

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2008 af mathon

af to ensvinklede trekanter
fås
h/(2,1 m) = ((7,3+3)m)/(3 m), hvoraf

h = (10,3/3)*(2,1 m)

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2008 af Sara Lykke (Slettet)

Du skal udnytte at trekanterne er ensvinklede. Den store trekant er k = 3/(3+7,6) gange større end den lille trekant. k kaldes forstørrelsesfaktoren. Derfor er højden af den store trekant (som jo også er retvinklet) h = 2,1*k

Håber det giver mening

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2008 af Sara Lykke (Slettet)

Ups jeg mente selvfølgelig k = (3+7,6)/3

Svar #4
09. april 2008 af AnneAgersnap (Slettet)

Det vil sige h = 7,42

Svar #5
09. april 2008 af AnneAgersnap (Slettet)

Tak for hjælpen (:

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.