Matematik
Ligninger! O__o;;
09. april 2008 af
Sokken (Slettet)
Hej,
Jeg er løbet på nogle ligninger med log og en masse andet gøjlet vedhæng >__>;; Er der nogle der kan hjælpe mig? Ligningerne er som følgende:
10^3x - 4 = 9
Log(8g) = log(6)
Log (0,8^d) = 8
e^2-4j - 5 = 7
Jeg er ikke så god til det med log og ln-regneregler.. såh..Nogen der vil redde min matematikopgave? >__>;;
Vh Emilie
Jeg er løbet på nogle ligninger med log og en masse andet gøjlet vedhæng >__>;; Er der nogle der kan hjælpe mig? Ligningerne er som følgende:
10^3x - 4 = 9
Log(8g) = log(6)
Log (0,8^d) = 8
e^2-4j - 5 = 7
Jeg er ikke så god til det med log og ln-regneregler.. såh..Nogen der vil redde min matematikopgave? >__>;;
Vh Emilie
Svar #2
09. april 2008 af tuba88 (Slettet)
Her får du regnereglerne. De er de samme om det er log eller ln
1) log(a)+log(b)=log(a*b)
2) log(a)-log(b)=log(a/b)
3) log(a^x) = x*log(a)
1) log(a)+log(b)=log(a*b)
2) log(a)-log(b)=log(a/b)
3) log(a^x) = x*log(a)
Svar #3
09. april 2008 af Sokken (Slettet)
Jeg har nu sidder og tumlet med det, men jeg tror at jeg har løst dem forkert. Jeg fik fx X til at være 0,371 i første opgave og g til at være 0,867 i opgave to... :(
Svar #4
09. april 2008 af pdebes (Slettet)
Prøv at skriv hvad du har gjort, så er det nemmere for os at hjælpe med at finde fejlen. :)
Skriv et svar til: Ligninger! O__o;;
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
