Matematik
reducér /:
10. april 2008 af
Bruger slettet (Slettet)
(xy + x^2)/xy
- er der en der kan hjælpe mig?
Jeg prøvede med at sætte x uden for parantes, dvs:
(x(x+y))/xy --> og så går x'erne ud: x+y/y?
.. mon jeg er på rette kurs ..
- er der en der kan hjælpe mig?
Jeg prøvede med at sætte x uden for parantes, dvs:
(x(x+y))/xy --> og så går x'erne ud: x+y/y?
.. mon jeg er på rette kurs ..
Svar #1
10. april 2008 af dnadan (Slettet)
(xy+x^2)/(xy)=x(y+x)/(xy)=(y+x)/y = y/y+x/y=1+x/y (hvis dette da er pænere)
Så jo, det er skam helt korrekt :-)
Så jo, det er skam helt korrekt :-)
Skriv et svar til: reducér /:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
