Kemi
Titrering
10. april 2008 af
Kwarzon (Slettet)
Der titreres en ukendt opløsning på 25 ml af HCL.
Der anvendes 0,1 M NaOH og ækvivalenspunket indtræder ved 21,5 ml 0,1 NaOH.
Beregn HCL-opløsningens koncentration?????
Hvordan laver man sådan EN :o)
Der anvendes 0,1 M NaOH og ækvivalenspunket indtræder ved 21,5 ml 0,1 NaOH.
Beregn HCL-opløsningens koncentration?????
Hvordan laver man sådan EN :o)
Svar #1
10. april 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
du skal bruge en formler:
1) c = n/v. Du kender c (0,1 M), v (0,0215 L). Du kan derved beregne stofmængden af NaOH! stofmængden for NaOH er samtidig stofmængden for HCl!
2) c = n / v, hvor n er stofmængden for NaOH og volumen er start volumen af HCl (0,025L).
1) c = n/v. Du kender c (0,1 M), v (0,0215 L). Du kan derved beregne stofmængden af NaOH! stofmængden for NaOH er samtidig stofmængden for HCl!
2) c = n / v, hvor n er stofmængden for NaOH og volumen er start volumen af HCl (0,025L).
Skriv et svar til: Titrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
