Matematik

Ligning

11. april 2008 af Mette12 (Slettet)
Hej
jeg har en opgave der skal laves uden hjælpemidler, som jeg ikke helt forstå.

Bestem y udtrykt ved x ud fra ligningen 2xy=x^3+x+3y

Håber i kan hjælpe, det haster virkelig<

Mange tak på forhånd:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2008 af mathon

2xy-3y = x^3+x

(2x-3)y = x^3+x

y = (x^3+x)/(2x-3)

Svar #2
11. april 2008 af Mette12 (Slettet)

Nååå på den måde

Mange tak for hjælpen:)

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.