Matematik

Isolering af tan(v)

13. april 2008 af bj-jensen (Slettet)
Jeg har forsøgt men kan simpelt hen ikke finde ud af det. hvordan vil i isolere tan(v) så sagnet passer?

2,476 = 2,20*1,90*(tan(v)*2,20)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2008 af mathon

tan(v) = 2,476/[2,20*1,90*2,20]

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2008 af JacobJensen (Slettet)

Husk at løsningen ikke er entydigt bestemt, hvis det er et tal, der er løsningen.

Svar #3
13. april 2008 af bj-jensen (Slettet)

Sorry havde skrevet forkert. Jeg mente:

2,476 = (2,20*1,90*(tan(v)*2,20))/2

Men ellers mange tak for at gide at hjælpe mig :) nogle der kan gennemskue den?

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2008 af Mandelbrot (Slettet)

v1=0.494
v2=0.494*pi
v3=0.494*2pi
...
vn=0.494*(n-1)*pi

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2008 af mathon

tan(v+p*(2pi)) = 2,476*2/(2,20*1,90*2,20)

hvor p€{0,(+-)1,(+-)2,(+-)3,........(+-)n,....}

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. april 2008 af Mandelbrot (Slettet)

Jeg ved ikke lige hvad jeg tænkte på (eller ikke gjorde), men glem for guds skyld alt hvad jeg skrev i #4. mathon har selvfølgelig ret.

Skriv et svar til: Isolering af tan(v)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.