Matematik
Trekants-regning
14. april 2008 af
o1-studie (Slettet)
I en trekant ABC er |AB| = x, |BC| = (x/3), |AC| = (3x/4)
- Bestem Vinkel A
- Bestem x, når arealet af trekanten er 13.
I en trekant ABC er |AB| = x, |BC| = (x/3), |AC| = (3x/4)
- Bestem Vinkel A
- Bestem x, når arealet af trekanten er 13.
Svar #1
14. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Ad 1)
Benyt cosinusrelationen. Lad evt. x være 1 for nemheds skyld.
Ad 2)
Benyt at arealet T i en trekant bestemmes ved formlen:
T = ½*|AB||AC|*cosA
Isoler x heri.
Benyt cosinusrelationen. Lad evt. x være 1 for nemheds skyld.
Ad 2)
Benyt at arealet T i en trekant bestemmes ved formlen:
T = ½*|AB||AC|*cosA
Isoler x heri.
Skriv et svar til: Trekants-regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
