Engelsk
Hjælp til rette af engelsk stil
14. april 2008 af
malomalou (Slettet)
Hej, jeg ved godt det er lidt langt, men håber at der er noget som vil kigge det igennem for mig?
Last night I eat out for the first time in a weary long time. I had a weary hard time doing it because it means a lot to me to be eating at home with my family. In my family The home is very important to the Danes. And that is connected with the Danish food culture and identity. There are three main meals in Denmark: breakfast and dinner are typically eaten at home, whereas lunch for practical reasons has to be eaten elsewhere and often consists of a packed lunch brought from home. Food brought from home means that you have a piece of your home with you. To be a Danish means that I can eat what I want and that I have a lot of traditions and habits that comes along with the food and many country have a national dish. Food has a big variation from culture to culture, and from country to country. When people talks about Danish food, many will think about “Hakkebøf, med brun sovs og katofler” which is mince put together to a steak and thick brown sauce and potatoes, and “Rødgrød med fløde” which is a fruit dish, which also is a test in pronunciation for all non-Danes. The stew is made of for instance redcurrants, raspberries and blackcurrants, which are boiled until soft. The juice is sweetened and thickened, and the dish is then served with cream or milk. Traditional Danish food is known by its huge number of fat. But food is also an important energy source both for humans and animals.
Last night I eat out for the first time in a weary long time. I had a weary hard time doing it because it means a lot to me to be eating at home with my family. In my family The home is very important to the Danes. And that is connected with the Danish food culture and identity. There are three main meals in Denmark: breakfast and dinner are typically eaten at home, whereas lunch for practical reasons has to be eaten elsewhere and often consists of a packed lunch brought from home. Food brought from home means that you have a piece of your home with you. To be a Danish means that I can eat what I want and that I have a lot of traditions and habits that comes along with the food and many country have a national dish. Food has a big variation from culture to culture, and from country to country. When people talks about Danish food, many will think about “Hakkebøf, med brun sovs og katofler” which is mince put together to a steak and thick brown sauce and potatoes, and “Rødgrød med fløde” which is a fruit dish, which also is a test in pronunciation for all non-Danes. The stew is made of for instance redcurrants, raspberries and blackcurrants, which are boiled until soft. The juice is sweetened and thickened, and the dish is then served with cream or milk. Traditional Danish food is known by its huge number of fat. But food is also an important energy source both for humans and animals.
Svar #1
15. april 2008 af Ayazaman (Slettet)
1st line = ate out
after a weary = very long time.
It was quite difficult for me, since it means a lot to me to be home and eat with my family.
In my family the home means a lot and so does it for other Danes in Denmark...
Ej tjek den lige selv igennem der er super mange fejl.. :) VIl gerne rette men hvornår skal du aflevere=
after a weary = very long time.
It was quite difficult for me, since it means a lot to me to be home and eat with my family.
In my family the home means a lot and so does it for other Danes in Denmark...
Ej tjek den lige selv igennem der er super mange fejl.. :) VIl gerne rette men hvornår skal du aflevere=
Skriv et svar til: Hjælp til rette af engelsk stil
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
