Matematik
væksthastighed
14. april 2008 af
P.L. (Slettet)
I en model for den fremtidige udvikling af atmosfærens kuldioxid indhold Q (målt i mia. tons) antages det, at væksthastigheden for kuldioxid indholdet er givet ved:
dQ/dt = 3 + 5x1,02^t, hvor t er tiden målt i år efter 1984.
Hvornår er væksthastigheden tre gange så stor som i 1984?
Er der nogle der kan give mig bare et hint, ved ikke lige hvordan jeg skal gribe opgaven an nemlig, og det irriterer mig...
dQ/dt = 3 + 5x1,02^t, hvor t er tiden målt i år efter 1984.
Hvornår er væksthastigheden tre gange så stor som i 1984?
Er der nogle der kan give mig bare et hint, ved ikke lige hvordan jeg skal gribe opgaven an nemlig, og det irriterer mig...
Svar #1
14. april 2008 af ibibib (Slettet)
Beregn først væksthastigheden i år 1984, t=0.
Beregn derefter hvor når dQ/dt er gange så stor.
Beregn derefter hvor når dQ/dt er gange så stor.
Skriv et svar til: væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
